SAWA antikvarier - för dig som äger en byggnad eller miljö med kulturhistoriska värden.
Vi hjälper till med dokumentation, åtgärdsprogram och förundersökningar, och kan delta som antikvarisk medverkan vid förändring. Vi utgår ifrån Visby på Gotland men åtar oss uppdrag över hela landet.
 


OM OSS

Sandra Såger

Byggnadsantikvarie och kulturarvskonsult, utbildad vid Uppsala universitet campus Gotland respektive Stockholms universitet. Har en fil.kand i kulturvård samt en master i  kulturarvsstudier. Praktiserat på länsstyrelsen Gotland och Kulturarv Utan Gränser.

Andreas Såger
Föremålsantikvarie med en fil.kand i kulturvård från Uppsala universitet campus Gotland, samt utbildad arkivarie vid Södertörns högskola. Har tidigare arbetat med bl.a värdering och katalogisering vid Bukowskis market i Stockholm. Anställd på deltid som arkivarie i Gnesta kommun.

Följ oss på instagram @sawaantikvarier

42

Den drar nästan åt guld denna snygga tapet som pryder en utav öns prästgårdssalar. Originaltapet från 1800-talet gissar jag. Någon som vet någonting mer om tapeten?#byggnadsvård #tapeter #1800tal

57

Äntligen! som vi letat 😅

44

Alltså titta på den här snyggingen! Det är en kund som lämnat in den för byte av fjäder, självklart står vi till tjänst. Efter lite omvårdnad ska den funka som ny. #tahandom #vårda #byggnadsvård #beslag #kammarlås #inredning #grejermedsjäl #fjärderbyte #byggnadsvårdsbutik