SAWA antikvarier AB - verksamma på Gotland sedan 2017 
Vi utgår primärt ifrån Visby och Fårö men kan åta oss uppdrag över hela landet.
 


VI I FÖRETAGET 

Sandra Såger

Byggnadsantikvarie / kulturarvskonsult 
Fil. kand. kulturvård (UU), master kulturarvsstudier (SU). Har praktiserat vid länsstyrelsen på Gotland samt hos stiftelsen Kulturarv Utan Gränser.
Styrelseordförande för Nätverk för byggnadsvård på Gotland.
Länsombud för Svenska Byggnadsvårdsföreningen. 
 

Andreas Såger
Antikvarie / arkivarie 

Fil. kand. kulturvård (UU), kurser i konstvetenskap, arkivvetenskap och traditionella byggnadstekniker (SU/SH/UU). 
Tidigare jobbat med värdering och katalogisering vid Bukowskis i Stockholm samt som arkivarie inom offentlig förvaltning. 
Sitter i styrelsen för Nätverk för byggnadsvård på Gotland.
 

Följ oss på instagram @sawaantikvarier

68

Det är onsdag! Så vi bjuder på lite #wallpaperwednesday Flera lager som gömmer sig i ett gårdshus i Visby, högst troligt att det är en återanvänd planka från tidigare byggnad i närheten. Har ni någon favorittapet?? #tapeter #historiskatapeter #detsitteriväggarna #åtgärdsprogram #visby #visbyinnerstad #världsarvetvisby #gårdsmiljö #hejkulturarv

34

Allt är upp och ner. Men vi fortsätter att jobba på. Konsultation går att göra både irl och via andra medier. I kväll kör vi ett kvällsmöte via telefon för att alla parter ska kunna vara med! Behöver du konsultation? Kontakta oss via mail eller DM så löser vi det på ett eller annat sätt!

44

I dag hängde vi här en stund och konsulterade @hotelstelor i hur man kittar om fönstren. Alltid lika trevligt! Någon annan där ute som behöver en privatlektion? Kolla annars in våra kurser under våren! #danalim #kitt #linoljekitt #äktavara #fönsterrenovering #visitgotland #gotland #västergarn #byggnadsvård #fönsterrestaurering #somnya #kvalitetsfönster