23 JANUARI - SNACKA SÅPA 
Att såpskura har länge varit ett traditionellt sätt att behandla sina trägolv. Såpan är i första hand ingen ytbehandling utan skurandet är ett sätt att rengöra golvet, även om såpas också skyddar i vis mån. Vill ni lära er mer om linoljesåpa och linoljevax är ni varmt välkomna till Snacka Såpa. 
Nina från Gutelin kommer och pratar om såpa och linoljevax onsdagen den 23 januarui kl 18-20, hos oss på Adelsgatan. 

Anmälningsavgiften är 50 kr, föranmälan krävs och vi har endast ett fåtal platser att fylla. Vi måste ha din anmälan senast den 18 januari.

Vi bjuder på kaffe i pausen. 

20 Februari - Snacka Tvål
Släpar du fortfarande hem en massa vatten i onödiga plastförpackningar ifrån butiken? Vill du veta mer om tvålar till hår, kropp och rengöring? Då måste du komma och träffa Anna. Hon driver företaget Annas Kucklimuck som tillverkar naturliga, ekologiska tvålar. Anna kan allt om vilket pH-värde en tvål bör ha, vilken tvål man skall använda till vad, och framförallt vet hon exakt vad som krävs för att göra en tvål. 
Onsdag 23 februari kl 18-20, hos oss på Adelsgatan 19.

Anmälningsavgiften är 50 kr, föranmälan krävs och vi har endast ett fåtal platser att fylla. Vi måste ha din anmälan senast den 15 februari. 

Vi bjuder på kaffe i pausen. 

 

17-19 Maj
Byggnadsvårdsföreningens vårresa går till Gotland!
Följ med svenska Byggnadsvårdföreningen på en resa runt Gotland. Många av landets länsombud kommer att vara på plats. Vi kommer bl.a guidas av Peter Dolk och Lars Bäckman. 

Mer info HÄR